tantra brush upKom dybere ind i den energimæssige tantra

Workshoppen er fuldt booket. Hvis du vil skrives på venteliste, send en mail til: karen@tigerekspressen.dk og jukas@tigerekspressen.dk

Energimæssig tantra

Den energimæssige tantra er en energimæssig udveksling mellem to mennesker ud fra en tantrisk indstilling. Det er en udveksling rammesat af forståelsen af, at den seksuelle energi er kollektiv, men den seksuelle akt er privat.

I den energimæssige tantra tillades den seksuelle energi at flyde, uden at det bliver til fysisk sex. Et samarbejde vil typisk inkludere meditation og øvelser med fysisk kontakt. I energimæssig tantra udforsker man den energi, der opstår i mødet mellem to mennesker i en brydekamp, dans, healing, bevægelse eller kraftudveksling.

I et energimæssigt tantrisk samarbejde kan man blive klogere på sig selv, den kollektive seksuelle energi og optræne større skelneevne i forhold til energimæssig udveksling med andre mennesker. Det er en invitation til en læreproces i polaritet og tantra. Da udgangspunktet for samarbejdet ikke er fysisk sex, men en udforskning af energien, kan man blive klogere af at samarbejde med både mænd og kvinder.

Dagsworkshoppen indeholder: oplæg, øvelser, dans, healing, meditation, stilhed.

Pris: 650,- kr

   

Titel: Energimæssig Tantra
Kursusholder:
Karen Gröndahl, Jukas Killemose
Sted:
Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start:
16. nov 2019 kl. 10:00
Slut:
16. nov 2019 kl. 17:00
Pris:
kr0.00
Betaling:
Bankoverførsel til 8114-8925895 eller mobile pay til 4018 2620

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Kurset er fyldt op