Dynamisk Energibevidsthed v/Jukas Killemose og Magnolia Sommer

Hvornår

4. nov-6. nov    
10:00-15:00

Hvor

Tigerens Rede
Vestervej 4 A, Gedved, 8751

Event Type

Dynamisk Energibevidsthed v/Jukas Killemose og Magnolia Sommer

Siden Tigerens Redes start i 1988 er der blevet undervist i Dynamisk Energibevidsthed. Som noget nyt tilbydes Dynamisk Energibevidsthed nu med Jukas Killemose og Magnolia Sommer som undervisere. Begge er mangeårige elever af Anne Sophie og erfarne kursusholdere.

Dynamisk Energibevidsthed giver mulighed for på en direkte og dybtgående måde at erfare og arbejde med energi, proces, meditation og bevidsthed. Du arbejder med det som ER lige nu, med dine potentialer og udfordringer, og du får inspiration til det næste skridt i din proces. Det forudsætter både parathed og selvansvarlighed.

Undervisningen er bygget op omkring sessioner af 2 times varighed. En session kan beskrives som en dynamisk meditation. Den understøttes af høj musik af forskellig art, og du bygger energi op og aktiverer dit energisystem gennem bevægelse, lyd, dans, meditation m.m.

Når dagen er slut mediterer Jukas på hver enkelt af dagens sessioner. Dette resulterer den følgende dag i samtale, individuel vejledning og en individuelt tilpasset meditation. På denne måde sikres det, at hver deltager får tilbagemelding svarende til sin proces og erfaring. Herved får du et usædvanligt præcist og dynamisk afsæt for udviklingsprocessen, uanset om du er begynder eller meget erfaren. For at sikre størst muligt udbytte gives alle tilbagemeldinger med alle deltagere tilstede. Der kan være meget læring i at høre andres tilbagemeldinger.

 

Undervisningen indeholder også foredrag og meditationer.

Er du ny på Dynamisk Energibevidsthed hos os skal du sende et introduktionsbrev med foto til dynamiskmj@gmail.com  Når vi har læst dit brev får du besked, om du er optaget på holdet. Kommer du på Dynamisk Energibevidsthed igen, skal du sende en kort rapport til Jukas og Magnolia senest mandag morgen kl. 07.00 i den uge, hvor undervisningen starter til samme adresse.

Hvis du er i tvivl om Dynamisk Energibevidsthed er noget for dig, så skriv til dynamiskmj@gmail.com eller ring til Jukas på 26606920 eller Magnolia på 42349866 og få en snak.

Deltagerantal: 16

Sted:

Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

Datoer:

4-6. november 2022

Der undervises 10-16.45 fredag og lørdag og 10-15 søndag

Pris:

2000 kr.

Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.

Pris med ungdomsrabat: 1600 kr.

Betaling:

Mobilepay til 94170

Reg. nr 6191 konto 0008168865

Ved betaling fra udlandet

IBAN-kontonummer: DK2661910008168865

BIC/SWIFT:

Tilmelding. Via dette link til Tigerens Redes hjemmeside:

https://www.tigerensrede.dk/tilmelding-til-dynamisk

Tilmelding til vores nyhedsbrev
Få nyheder om kurser og workshops i Tigerekspressen