Døden – et kys af bevidsthed

Et kursus om døden og meditation

Vi ved, at den kommer, men vi vil så nødig tænke på det. Vi lader som om, at det aldrig sker, og at livet varer evigt.

Dette kursus handler om døden og om at leve livet med mere accept og tillid til afslutningen, når den engang kommer. Og dermed stå bedre forberedt på dette store spring.

Bevidsthed om døden har en transformerende virkning i livet. Den viser os, hvor unikt og kostbart, det enkelte øjeblik er. Døden gør livet mere levende.

Og når tiden er inde, skal hver enkelt af os finde vores egen vej ind i døden. Og i denne proces er meditation en umådelig værdifuld hjælp. Meditation kan hjælpe med at give slip og finde retning. Og finde klarhed og lindring midt i dødens voldsomme overgang.

“Hvis vi kan tage imod livet med tillid, kan vi også tage imod døden.”
Anne Sophie Jørgen, Tigerens Rede

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil ind i en dybere forståelse af døden og meditation. Måske fordi du befinder dig i den sene fase af livet, eller fordi du har oplevet eller står overfor at skulle opleve en nærtståendes død. Eller fordi du gerne berige dit liv og din meditation med en bevidsthed om at liv og død er forbundne.

Weekenden består af oplæg, meditation, enkle øvelser og fri dans. Det er en fordel at have lidt erfaring med meditation, men det er ingen forudsætning for at deltage.

Kursusholdere er Martin Laursen og Astrid Lindvig. Martin er autoriseret psykolog og har i flere år arbejdet i et palliativt team og hjulpet mange mennesker i den sidste fase af livet. Astrid er cand.mag.  og arbejder som musiklærer og organist blandt andet med musikkens evne til at forløse dybe følelser. Både Martin og Astrid har mange års erfaring med meditation og spirituel proces.

Om lørdagen undervises til kl. 18.00 og om søndagen til kl.16.00.

Praktiske oplysninger

Pris: 1200 kr
Betaling: Mobilepay 20616842, eller bankoverførsel 8113-5835528.
Tidspunkt: Lørdag 10-18, søndag 10-16
Datoer: 27-28 februar 2021
Sted: “Lige her – Lige nu”, Ingemannsvej 3c, 2. sal, 1964 Frederiksberg C

Spørgsmål:
Astrid
Email: astrid@tigerekspressen.dk
Tlf eller SMS: 20616842
Messenger: m.me/astridlindvig

Martin
Email: vingeslag@gmail.com
Tlf eller SMS: 60221140

     

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

kr1,200.00