Døden – et kys af bevidsthed

Forløb over 3 onsdage fra kl. 19.00 – 21.00

Det er krævende at forholde sig til døden. Men det rummer et stort tilbud. Bevidsthed om døden kan have en transformerende virkning i livet, for den sætter vores hverdag i relief. Det viser os, hvor unikt og kostbart, det enkelte øjeblik og selve livet er. Døden gør livet mere levende.

Og når tiden er inde, skal hver enkelt af os finde vores egen vej ind i døden. I denne proces er meditation en umådelig værdifuld hjælp. Meditation kan guide os, når vejen er uklar og lidelsen stor. Den kan hjælpe os med at give slip og finde retning. Og vi kan finde klarhed og lindring midt i dødens voldsomme overgang.

Forløbet henvender sig dig, der gerne vil arbejde videre med din forståelse af døden. Måske fordi du befinder dig i den sene fase af livet, eller fordi du har oplevet eller står overfor at skulle opleve en nærtståendes død. Eller fordi du gerne berige dit liv og din meditation med en bevidsthed om at liv og død er forbundne.

Det hele foregår på Tigerens Rede, der er et moderne meditationscenter med mere end 30 års erfaring med meditation og bevidsthedsarbejde. 

Kursusholder:   Martin H. Laursen (1966), aut. psykolog. Arbejder til hverdag med kræftpatienter & deres pårørende. Forfatter til bogen ”Ind i taknemligheden”, der er udgivet af Muusmann Forlag.                          

Tid: 2. marts, 16. marts og 30. marts (alle dage fra 19.00 – 21.00)                                              

Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4, 8751 Gedved.  

Pris:  600 kr. for alle 3 aftener

Betaling: Bankoverførsel: 6191 – 0016961965. Eller på mobilepay på 60221140. Tilmelding er gyldig, når betalingen er modtaget. Husk navn ved betaling.                                                                                                                                      

Kontakt: Har du spørgsmål, kontakt da Martin: 60 22 11 40 eller på vingeslag@gmail.com 

Foto: Vesterhavet om vinteren, tak til Birgitte Søndergaard.

 


Martin H. Laursen

 

 

 

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket