Lyst, kraft og ligeværd – tantra procesgruppe i Gedved

Forløb over 5 mandage efterår 2018:  1.10, 29.10, 12.11, 26.11 og 10.12

Her tilbyder vi en procesgruppe for dig der har lyst til at fordybe dig i arbejdet med tantriske processer.

Du kan have deltaget i Anne Sophie Jørgensens undervisning, eller Tigerekspressens kurser, eller blot læst Anne Sophies bøger om tantra.

Gruppen mødes hver anden mandag, og vi har udvidet tiden til tre timer, for at få tid til fordybelse. Hver gang vil der præsenteres et emne, som man inviteres til at  arbejde videre med i form af meditative øvelser og fokus til næste gang. Emnerne springer ud af  gruppens behov lige nu og vil typisk handle om:

  • Hvad vil det egentlige sige at være i et tantrisk forhold
  • Hvad vil tantraen med mig, og hvad længes jeg efter?
  • Hvordan kan jeg finde kraft i tantra?
  • Kan jeg både være kraftfuld og blid?
  • Hvordan kan ligeværd mellem manden og kvinden blive fundamentet i en relation?
  • Hvad forhindrer mig i at komme i proces ?
  • Hvordan tiltrækker jeg en partner?

 

Sex, kærlighed og spirtualitet                                                                                                    Tantra forbinder sex, kærlighed og spiritualitet. Det kan for nogle lyde som uforenelige størrelser. Men vores erfaring er, at hvis man inddrager seksualiteten i sit arbejde med selvudvikling, kærlighed og meditation, så vil man opleve, at de arbejder sammen og understøtter hinanden. Her er der meget kraft og energi at hente.

Flytter det noget?                                                                                                                            I vores forståelse af tantra er der fokus på proces, ved at arbejde nedad, og få fat i de instinktive kræfter. På den måde kan man få fat i noget nyt, og slippe fokus på teknik og form. Det vil sige, at omdrejningspunktet for arbejdet med tantra er altid, om det flytter på processen.  Det kan handle om at få has på nogle af de store og små knaster i dit liv og i din relation til andre mennesker – ikke mindst din partner, hvis du har en. Det handler også om at stå ved sin seksualitet og blive et gladere og mere frit menneske.

En tantraprocesgruppe er derfor en fremragende ramme for at arbejde med sin tantriske proces og dele sine erfaringer med andre, gennem undervisning, samtale, meditation, energiøvelser og procesdans.

Tidspunkt:  mandag 1.10, 29.10, 12.11, 26.11 og 10.12 alle dage fra kl 18.30 til kl 21.30.

Kursusholdere:

Line Ursula Wyller 

Tigerekspressen

Min tantriske proces startede, da tantraen kom til Tigerens Rede i 2001 og har beriget og udfordret mit liv siden. Jeg er nu gift   med min tantrapartner, og  ser tantra som fundamentet for relationen. På dette grundlag har jeg holdt kurser og vejledning i tantra de sidste 10 år.

Hvis du vil høre mere om gruppen, er du velkommen til at tage kontakt: Line Ursula: 61 27 75 95

 

Titel: Lyst, kraft og ligeværd – tantra procesgruppe i Gedved
Kursusholdere: Line Ursula Wyller
Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Start: 01. okt 2018 kl. 18:30
Slut: 10. dec 2018 kl. 21:30
Pris: kr0.00
Betaling: reg3205 kto3205 96 5505

 

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket

Tigerekspressen