Ung i proces – forløb over 6 onsdage forår 2018

– Ønsker du mere fordybelse og mening i dit liv?
– Savner du at mødes med andre unge på et dybere plan?
– Vil du have inspiration til din spirituelle proces i dit ungdomsliv?

Så er dette procesforløb måske noget for dig!

At være i proces er at samarbejde med livet. At kunne tage imod og give slip og følge den bevægelse, der hele tiden sker i dig og dit liv.

Et ungdomsliv anno 2018 består af en høj grad af personlig frihed, velfærd, gode uddannelses- og jobmuligheder samt måske vigtigst af alt: sikkerhed og tryghed. Men tiden er også præget af et hurtigt tempo med høje standarder og idealer, perfektionisme, overfladiskhed, snævre normer – og ikke mindst et utal af valg, der skal træffes.

Ofte styres vi af tankerne og følelserne. At lære dig selv, din spiritualitet og din kraft at kende, vil give dig et udvidet og skærpet navigationssystem. Det kan hjælpe dig med at vælge til og fra i et komplekst ungdomsliv, så livet bevæger sig i den retning, der er nærende og meningsfuld for dig.

I en fast gruppe på max 12 deltagere mødes vi 6 gange fra oktober til december 2018. Aftenerne vil bestå af en vekselvirkning mellem oplæg, bevægelse, øvelser, meditation og snak.

Gennem forløbet vil vi fordybe os i:

  • Køn, sex og parforhold
  • Kraft, instinkter og vrede
  • Behov, grænser og frihed
  • Forskellighed, samarbejde og ligeværd
  • Kærlighed, glæde og tillid

Forløbet er for dig mellem 18 og 35 år, der tidligere har deltaget i undervisning på Tigerens Rede, i Tigerekspressen eller fulgt forløbet Krop og Bevidsthed på Odder Højskole.

Vi mødes onsdag 4/4, 18/4, 2/5, 23/5, 6/6, 20/6
Alle dage kl. 19 – 21.30

Kursusholdere er

Manja Flammild, Psykomotorisk terapeut, master i Idræt og Velfærd og Jukas Hamburger, lærer og cand. pæd. stud. i pædagogisk psykologi.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Manja på 87552567 eller manjaflammild@gmail.com Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved
Pris: 1100,-
Der er 500 kr. I rabat til dem, der deltager i både camp og forløb i forår eller efterår – samlet pris 2100. Rabatten deles mellem camp og forløb.

Betaling: Bankoverførsel til reg. nr. 1685 konto nr. 3227123116 eller mobilepay til 26606920.
Husk at angive navn ved betalingen. Din tilmelding er først gyldig, når betalingen er modtaget.

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket

Tigerekspressen