Kvinde – læg krop til din Kali!

Kali

Forløb i Aarhus over tre onsdage: 6.marts, 20.marts, 3.april, kl 19  til 21.30.

7Kq6qn kopi

Et kursus for kvinder, der længes efter naturlig kraftfuldhed!                                      

Kender du hende, som skal have styr på det hele?  Og i det daglige undertrykker sin vildskab og naturlighed? Men som græmmes over, at den alligevel kommer ud mellem sidebenene, ubehageligt både for hende selv og dem omkring hende?

Måske var det lige hende, du skulle invitere med til tre dynamiske onsdags workshops i Århus? Eller har du selv deltaget i vores workshop i Århus, og husker fryden over de kropslige møder, der var?

Vi har taget konsekvensen af dette, og inviterer nu til tre aftener, hvor kropslige øvelser, kraft og slås står i fokus. Vi lader hengivelse og kraft være ledetråde ind i egen krop, og de potentialer, den rummer. Derigennem opstår muligheden for at stifte bekendtskab med den kvindelige arketype Kali, som rummer kraft, vrede og vildskab OG blidhed og hengivelse. Sammen med andre kvinder, der også længes efter at få dybere fat i sig selv og i sin krop, udforsker vi den kvindelige, instinktive natur på et dybt plan. Vi undersøger, hvorledes Kali kan vise vej til kvindelig urkraft, og lade denne kraft være fundamentet for vores spiritualitet og hengivelse. Dermed får vi mulighed til at stå stærkere i livet.

Kurset er for kvinder og kræver ingen særlige forkundskaber, blot et ønske om at blive mere den kvinde, du faktisk har potentiale til at være. Hver aften vil vil indeholde korte oplæg og meditation som indledning til kropslige øvelser og møder. Hav tøj på, som er godt at danse, lave øvelser og slås i. Vi mødes onsdagene  6.marts, 20.marts, 3.april, alle dage fra kl 19  til 21.30.

Titel: Kvinde – læg krop til din Kali!
Kursusholdere: Astrid Lindvig og Line Ursula Wyller
Sted: ManuVision Huset, Mejlgade 28, over gården, 1. sal, 8000 Aarhus
Start: 06. mar 2019 kl. 19:00
Slut: 03. apr 2019 kl. 21:30
Pris: kr520.00 - kr650.00
Betaling: 3205 3205 96 5505

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billet type Pris Pladser
Standard billet kr650.00
Studerende kr520.00


Tigerekspressen