Kvinde – kraft, krop og seksualitet

Forløb i Aarhus over tre torsdage

7Kq6qn kopi

Et kursus for kvinder, der længes efter naturlig kraftfuldhed                                                                     

Kender du hende, som skal have styr på det hele?  Og i det daglige undertrykker sin vildskab og naturlighed? Men som græmmes over at den alligevel kommer ud mellem sidebenene, ubehagelig både for hende selv og dem omkring hende?

Måske var det lige hende du skulle invitere med til tre torsdags workshops i Århus? Nu er der igen mulighed at stifte bekendtskab med den kvindelige arketype Kali, som rummer kraft, vrede og vildskab OG blidhed og hengivelse. Sammen med andre kvinder, der også længes efter at få dybere fat i sig selv, udforsker vi den kvindelige, instinktive natur på et dybt plan. Vi undersøger, hvorledes Kali kan vise vej til kvindelig urkraft, og lade denne kraft være fundamentet for vores spiritualitet og hengivelse. Dermed får vi mulighed til at stå stærkere i livet.

Kurset er for kvinder og kræver ingen særlige forkundskaber, blot et ønske om at blive mere den kvinde, du faktisk har potentiale til at være. Hver aften vil vil indeholde korte oplæg, meditation, dans og bevægelse. Vi mødes torsdagene  8. februar, 22. februar, 8. marts,  alle dage fra kl 19.15  til 21.45.

Titel: Kvinde – kraft, krop og seksualitet
Kursusholdere: Astrid LIndvig, Line Ursula Wyller,
Sted: ManuVision Huset,, Mejlgade 28, over gården, 1. sal,, 800 Aarhus
Start: 08. feb 2018 kl. 19:15
Slut: 08. mar 2018 kl. 19:45
Pris: kr0.00
Betaling: reg3205 kto3205 96 5505

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Tilmelding til dette kursus er lukket

Tigerekspressen