Kraftfuldt Ligeværd

Weekendkursus i København

Kraft – hvad er det? Muskelkraft? Emotionel kraft? Evne til at hvile i sig selv? Den styrke vi kan mærke når vi har kontakt med eget energisystem?

Kraftfuld – betyder det at tage stor plads? Være overlegen andre? Støje mest? Skru ned for blidhed og hengivenhed?

Hvordan kan man være i kraftfuldt ligeværd med en anden? Handler det om at råbe højest? Eller være lige stædige? Komme samtidigt til målstregen?

Der er mange meninger om hvad kraft er. Samtidig er vi tit ubevidste om vores egen kraft, og hvad den kan bruges til. Mange længes efter at mærke sin kraft, og efter at blive mødt og accepteret for den. Det har vi brug for, for at blive den vi dybest set er.

Fordi vi er mennesker, har vi aggressionskraft og overlevelsesinstinkt. Men så længe den er sløret af meninger og ubevidsthed, kommer den ud i mange former der skaber lidelse både for en selv og for andre.

Vi har brug for at lære vores kraft at kende, i alle dens udtryk: muskler, emotioner, energibevidsthed. Gør vi det, vil vi erfare to vigtige forudsætninger for at blive et kraftfuldt menneske:

  • at kende sit eget energisystem
  • at acceptere og rumme sin egen kraft

Her ligger også nøglen til at møde og rumme en andens kraft – det kunne være ens partner, ens kollega, ens ven, og mødet bliver præget af et kraftfuldt ligeværd.

I dette mødet er der tillid, både til sig selv og den anden. Gennem hengivelse til livets kraft kommer livsmod, energi og kærlighed.

Kurset inviterer til at udforske egen kraft, i møde med andres kraft. Hvad vil det sige at være en kraftfuld mand? En kraftfuld kvinde? Hvilke nye ligeværdige møder mellem mennesker kan opstå?

Vi udforsker gennem dynamisk brug af krop og bevægelse, gennem oplæg, meditationer og øvelser. Det kræves ingen specielle forkundskaber for at være med.

Kurset henvender sig både til par og enlige.

Titel: Kraftfuldt Ligeværd

Kursusholdere: Jukas Hamburger og Line Ursula Wyller
Sted: Jeppeyoga, Tagensvej 85C, 2200 København N
Start: 27. apr 2018 kl. 18:00

Slut: 29. apr 2018 kl. 16:00

Pris:kr1,560.00 - kr1,950.00
Betaling: reg3205 kto3205 96 5505

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billet type Pris Pladser
Standard billet kr1,950.00
Studerende kr1,560.00