At bade i lystens flod – tantra procesgruppe i København

Forløb over 4 onsdage efterår 2018:  29.8, 26.9, 24.10, 21.11.

Vi tilbyder på ny en tantra procesgruppe i København, for jer der har lyst til at fordybe sig videre i en tantrisk proces!

Du eller I kan have deltaget i Anne Sophie Jørgensens undervisning, eller Tigerekspressens kurser, eller blot læst Anne Sophies bøger om tantra.

Gruppen mødes en onsdag i måneden, hvor der præsenteres et emne, som man inviteres til at  arbejde videre med i form af meditative øvelser og fokus til næste gang.
Emnerne springer ud af  gruppens behov lige nu og vil typisk handle om:

  • Hvad vil det egentlige sige at være i et tantrisk forhold?
  • Hvad vil tantraen med mig, og hvad længes jeg efter?
  • Hvordan tiltrækker jeg en partner?
  • Hvordan arbejder jeg med tantra, uden en partner?
  • Hvordan kan jeg finde kraft i tantra?
  • Kan jeg både være kraftfuld og blid?
  • Hvordan skaber man ligeværd i en tantrisk relation?
  • Hvad forhindrer mig i at komme i proces ?

Sex, kærlighed og spiritualitet                                                                                              Tantra forbinder sex, kærlighed og spiritualitet. Det kan for nogle lyde som uforenelige størrelser. Men vores erfaring er, at hvis man inddrager seksualiteten i sit arbejde med selvudvikling, kærlighed og meditation, så vil man opleve, at de arbejder sammen og understøtter hinanden. Her er der meget kraft og energi at hente.

Flytter det noget?                                                                                                                            I vores forståelse af tantra er der fokus på proces, ved at arbejde nedad, og få fat i de instinktive kræfter. På den måde kan man få fat i noget nyt, og slippe fokus på teknik og form. Det vil sige, at omdrejningspunktet for arbejdet med tantra er altid, om det flytter på processen.  Det kan handle om at få has på nogle af de store og små knaster i dit liv og i din relation til andre mennesker – ikke mindst din partner. Det handler også om at stå ved sin seksualitet og blive et gladere og mere frit menneske.

En tantraprocesgruppe er derfor en fremragende ramme for at arbejde med sin tantriske proces og dele sine erfaringer med andre, gennem undervisning, samtale, meditation, energiøvelser og procesdans.  NB! Gruppen henvender sig til  enlige og par.

Tidspunkt:  onsdag  29.8, 26.9, 24.10, 21.11.alle dage fra 18.45 til 21.45

Kursusholder:

Line Ursula Wyller 

Min tantriske proces startede kort efter at tantraen kom til Tigerens Rede i 2001 og har beriget og udfordret mit liv siden. Jeg er nu gift med min tantrapartner, og ser tantra som fundamentet for relationen. På dette grundlag har jeg holdt kurser og vejledning i tantra de sidste 10 år.

 

 

Titel: At bade i lystens flod – tantra procesgruppe i København
Kursusholdere: Line Ursula Wyller
Sted: Jeppeyoga, Tagensvej 85C, 2200 København N
Start: 29. aug 2018 kl. 18:45
Slut: 21. nov 2018 kl. 21:45
Pris: kr1,080.00 - kr1,440.00
Betaling: reg3205 kto3205 96 5505

Tilmeldinger

Hvis du allerede har været tilmeldt et af vores kurser, skal du logge ind først.

Billet type Pris Pladser
Standard billet kr1,440.00
EARLY BIRD billet kr1,080.00
Studerende kr1,080.00